Semantic Scholar - Ücretsiz, güvenilir bir bilimsel veri kaynağı





Siteye buradan ulaşabilirsiniz.







#research #rd #arge

"Geliştiricilerin bilimsel ilerlemeyi hızlandıran projeler oluşturmaları için ücretsiz, güvenilir bir bilimsel veri kaynağı sağlıyoruz.

Semantic Scholar Academic Graph (S2AG) Veri Kümesi ve API'leri, kullanımı kolay bir JSON arşivi olarak sağlanan tüm alanlarda yayınlanan araştırma makaleleri için kayıtlar sağlar. Semantic Scholar Open Research Corpus (S2ORC), Semantic Scholar'ın araştırma ekibi tarafından oluşturulan ve sürdürülen bilimsel makaleler üzerinden NLP ve metin madenciliği araştırmaları için genel amaçlı bir derlemdir. Makaleler, JSON arşivi olarak sağlanan, makine tarafından okunabilir akademik metinlerin kamuya açık en büyük koleksiyonunu oluşturmak için birleşik bir kaynakta toplanır.

İlgili Araştırmaları Bulun

Dergiler ve konferanslar, yazarlar, yayın türleri ve tarih aralığı gibi filtrelerle tüm bilim alanlarından 206 milyondan fazla makaleyi arayın.

TLDRs ile Belgeleri Daha Hızlı Tarayın

Sizin için doğru belgeleri belirlemek zaman alıcı olabilir. Biraz zaman kazanmak için, arama sonuçları sayfalarında TLDR'leri (Çok Uzun; Okumadım) arayın.

‍TLDR'ler, bilgisayar bilimleri, biyoloji ve tıp alanlarında yaklaşık 60 milyon makale için mevcut olan, uzman arka plan bilgisi ve NLP teknikleri kullanılarak oluşturulan, bir makalenin ana amacının ve sonuçlarının süper kısa özetleridir.

Yüksek Etkili Atıfları Kontrol Edin

İncelemek için çok fazla atıf mı var? Bir yayına yapılan atıfların sayısı ve her birinin çevresindeki bağlam gibi faktörleri analiz eden bir makine öğrenimi modeli tarafından belirlenen, atıfta bulunulan yayının atıfta bulunulan yayın üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğu Yüksek Etkili Atıflarla başlay

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال