Neo Skola - En iylerin okulu







Siteye buradan ulaşabilirsiniz.


Herkes hayatta bir adım ileri gitmenin hayalini kurar. Neo Skola’da bu hayalin gerçekleşmesi için ihtiyaç duyulan eğitimi ve donanımı sağlamayı amaçlıyoruz.

Neo Skola’da konusunda uzman olan kişilerin, yani en iyilerin bilgi ve birikimlerini, herkes için ulaşılabilir hale getirmeyi hedefliyoruz.

2018 yılında kurulan Neo Skola, internet üzerinden eğitim ve sertifika alınabilmesini sağlayan bir eğitim yönetimi sistemidir. Bu sistem sayesinde katılımcılar istedikleri yerde, istedikleri zamanda, yüksek ücretler ödemeksizin eğitim alabilmekte ve kendini geliştirme imkanı bulabilmektedir.


KURUCULAR


Özgür Kızılelma


Galatasaray ve Sorbonne Üniversitelerinde İktisat Eğitimini tamamladı. Global ve Türk FMCG şirketlerinde; Satış, Ticari Pazarlama ve Pazarlama departmanlarında; B2C ve B2B kanallarında çalıştı.


Tuvan Yalım


Galatasaray ve Harvard Üniversiteleri mezunu. Senelerce Londra ve New York’ta Cravath, Swaine & Moore adlı hukuk bürosunda avukatlık yaptı. Sonrasında Çukurova Grubu’nun baş hukuk müşavirliğini yürüttü ve Turkcell’de Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Kabine Hukuk Burosu’nun kurucu ortağı.


Mehmet Karlı



Galatasaray ve Oxford Üniversiteleri mezunu. Oxford Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde doktorasını yapan ilk Türk. Galatasaray ve Oxford Üniversitelerinde uluslararası hukuk derslerini veriyor. Hukuk bilincini geniş kitlelere yaymak için aktif yurttaşlık eğitimleri düzenliyor. Kabine Hukuk Bürosu’nun kurucu ortağı.

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال